Neix a Castelló el 1973.

Comença els seus estudis musicals a l'edat de 6 anys en Vilavella, amb els professors "el tio Paco", Joaquin Mechó i Rigoberto Arnau. Entra a formar part de la banda de música de la seva localitat amb 11 anys com a fiscorn. Cursa el Grau Elemental al Conservatori Professional de la Vall d'Uixó amb Andrés Simeó, Grau Mitjà en el de Castelló amb Juán Serra i Grau Superior al de València amb Leopoldo Vidal, obtenint el títol de Professor Superior de Trompeta l'any 2000.

Ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament amb professors de reconeguda fama, com: José Ibañez, Javier Simó, Pierre Thibaud, Max Sommerhalder, Luis González Martí, Hakan Handemberger i The Canadian Brass. També ha realitzat estudis de piano, de trompa i diversos cursos de pedagogia musical que actualitzen la seva formació en l'activitat docent.

Ha impartit classes de llenguatge musical, trompeta i trompa a les escoles de música de Vilanova d'Alcolea, Vilafranca, Alfondeguilla, Orpesa i Llucena. Actualment és professor a les escoles de música de Vilavella i Benassal.

En de 2005 entra, per oposició, a formar part del cos de professors d'ensenyament secundari en l'especialitat de música.

Ha realitzat cursos de Direcció i Anàlisi amb Miquel Rodrigo, José Rafael Pascual Vilaplana, Teo Aparicio Barberan, José Súñer Oriola i Henrie Adams, amb qui estudia actualment direcció.

Des d'octubre de 2009 és director de la Banda de Música Font d'En Segures de Benassal. Aconsegueix el 2011 el Primer Premi i Menció d'Honor en la 3a secció del Certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló, així com el Segon Premi al Certamen Autonòmic del mateix any. El 2015 aconsegueix el seu segon triomf com a director de la banda de Benassal a l'aconseguir el Primer Premi i Menció d'Honor en la 3a secció del Certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló.