Aquest cap de setmana, dies 11,12 i 13 de setembre, la Banda de Música "Font d'en Segures" de Benassal es desplaçarà a Luxemburg per participar a la "Marató Musical Internacional per a Bandes de Música i Orquestres".

Es tracta de la primera actuació a la història de la Banda de Benassal a l'estranger.

 

La Banda, sota la direcció de Sara Garcia, va fer ahir dimecres 9 el seu últim assaig per perfilar els últims detalls artístics de la interpretació, sempre tenint cura de la qualitat de l'actuació, seguint en la línia dels últims anys

Músics i acompanyants embarquessin demà divendres a l'aeroport de Saragossa en un vol directe a Brussel·les, per a posteriorment desplaçar-se en autobús fins a Luxemburg.

 

Tots esperem gaudir al màxim de la històrica experiència, realitzant un bon concert per al gaudi del públic luxemburguès.

 

 

Darrera actuació de Sara Garcia com a directora de la Banda

 

 

Recordem també que aquesta serà l'última actuació de Sara Garcia, natural de Benassal, com a directora de la Banda "Font d'en Segures".

 

Sara, després de cinc anys al capdavant de la Banda, passarà a reforçar la secció de flautes amb l'instrument amb el qual va incorporar a la Banda a l'edat de 9 anys.

 

 

Gràcies per tot, Sara.