El dissabte 23 de Desembre de 2017 al pavelló cobert a les 18:30 h. es va celebrar el concert de Nadal amb el què tradicionalment la banda tanca cada any les actuacions a Benassal.

 

El concert de nadal d'aquest any també va suposar la fí de la celebració del 125é aniversari de la fundació de la banda i per aquest motiu va intervindre com a convidat a la presentació En Rafael Monferrer Guardiola el qual al seu parlament, tal com va fer en la celebració del centenari de la banda, va relatar els aspectes més significatius de la banda de Benassal des de la seua fundació. 

 

Per a finalitzar els actes del 125é aniversari de la banda es va presentar el nou CD "Benassal a Certamen 2" que conté les gravacions en directe dels certàmens provincials de Castelló de 2011 i de 2015, en els quals la banda va resultar guanyadora, i del certàmens autonòmics dels mateixos anys a Xest 2011 i València 2015. També es va presentar la re-edició del CD "Bous al pati" donat que molts aficionats a la banda no havíen pogut adquirir-lo ja que estava esgotada la primera edició. Estos dos nous CD poden adquirir-los preguntant a qualsevol membre de la banda de música. 

 

El concert va tindre dos parts, a la primera va intervindre únicament la banda i, a la segona, van "reforçar" la banda els alumnes més avançats en instrument de l'escola de música. També va intervindre el cor de veus format pels alumnes més joves que van cantar les tradicionals nadales.  

 

Consulta el programa en pdf.