El diumenge 23 de desembre a les 18:00 hores al pavelló cobert de Benassal es va celebrar el concert de Nadal amb el què la banda tanca els actes de 2018.

 

Aquest any, com a novetat, va comptar amb un presentador excepcional: el propi director de la banda. Des del debut al concert de desembre de 2009, Ricard Fortea complia el desè concert de Nadal al front de la banda de Benassal i va voler dirigir-se al públic presentant cada peça que interpretaba la banda. Enhorabona Ricard i a continuar en nous reptes al front de la banda de Benassal.

 

El cor d'alumnes de llenguatge musical de l'escola de música Absalom Celades també va intervindre junt a la banda en les tradicionals nadales. Este any va ser més nombrós al crear-se el nou curs de "jardí musical" a l'escola de música per als xiquets més joves.

 

Cal destacar també la presencia entre el públic del compositor de Vilavella Miquel Ferrandis que estrenaba l'arranjament per a banda de dos nadales i no va voler perdre l'ocasió d'escoltar la interpretació de la banda de Benassal.

 

Consulta el programa en pdf.