Després de quasi 4 mesos des de la declaració de l’estat d’alarma provocada pel coronavirus el passat 14 de març, la banda ha représ la seua activitat a l’assaig general celebrat el divendres 3 de juliol de 2020. 

 

Cal remarcar que l’assaig es va fer respectant totes les normes de seguretat publicades per la Consellería de Santiat de la Generalitat Valenciana: distància de seguretat entre músics, desinfecció d’instruments i material, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, ús de mascaretes abans i després de tocar, senyalització d’entrades i sortides per mantindre la distància de seguretat personal, .....

 

Durant el període de l’estat d’alarma es va conéixer la notícia que ha quedat suspés el Certamen Provincial de bandes de música i ha sigut aplaçat fins el pròxim any 2021. Com que la banda estava inscrita este any 2020 al Certamen Provincial de bandes de música de Castelló a la 3ª secció, tindrà plaça reservada per al pròxim any. Quedem  a l’espera d’instruccions per part de la federació. Anirem informant a tots el socis i aficionats. 

 

De moment la banda vol continuar amb els assajos esperant l’evolució de la situació general i està pendent encara de les possibles activitats que se puguen organitzar durant les festes patronals d’agost.

 

Si a algún assaig l'afluència de músics no permet mantindre la distància de seguretat, la banda assaja al carrer: