El diumenge 22 de desembre al pavelló multiusos "la carpa" es va celebrar el tradicional Concert de Nadal que, com cada any, ofereix la banda de Benassal.


Consulta el programa en pdf.
 

Com també és habitual aquests últims anys, la banda va estar acompanyada per un cor format pels alumnes de l'escola de música.
 

El concert va comptar amb dues parts: la primera amb temes més clàssics i la segona amb l'acompanyament del cor d'alumnes de l'escola de música.
 

A la primera part cal destacar l'actuació com a clarinet solista de Celestino Vives en les "Variacions per a clarinet" de J. Ayllón.


A la segona part la novetat va ser la interpretació, per primera vegada en la història de la banda, d'un conte amb narrador i cor. El narrador va ser el músic de la banda Manuel Roig (tuba) i el cor estava format pels alumnes de l'escola de música. A més el cor també va actuar en "Lluna Mediterrània", obra que requereix d'acompanyament vocal i de percussió corporal.
 

Un cop finalitzat el concert, la junta directiva va decidir homenatjar els músics que porten tocant en la banda més de 25 anys mitjançant el lliurament de la insígnia de plata. Músics: Gabriel Barreda, Francisco J. Ferrando, Sara García, Simón García, Belén Puig, Jose Ignacio Puig, Manuel Roig, Manuel Tena, Olga Vidal, Celestino Vives i Oscar Vives.

 
També es va oferir la insígnia d'or a Rafael Vidal, músic que porta més de 50 anys formant part de la plantilla de la banda.
 

 

 

 
gr1  gr0  2013_25a