• Després de reprendre recentment l'activitat dels assajos, ara celebrats al pavelló cobert per a poder respectar la normativa covid vigent de separació entre els músics, la banda es va preparar per a la festivitat de Sant Cristòfol.

  El diumenge día 23 de maig de 2021 va tindre lloc la missa major del sant patró i en acabar estava prevista l'actuació de la banda. Degut a la pluja persistent durant tot el matí, la banda va interpretar la marxa Sant Cristòfol del mestre Perfecto Artola a l'interior de l'església parroquial de Benassal.

  En acabar l'actuació a l'església va tindre lloc la benedicció dels cotxes i el repartiment de banderins per part dels majorals 2020/2021. La banda va actuar als porxos de la Mola i al vestíbul de l'edifici sociocultural de Benassal al no poder fer passacarrers degut a l'actual normativa sanitària.

  Cal destacar que 9 mesos després de l'última aparició en públic (festes patronals 2020) la banda tornava a actuar davant dels veïns.

  Esperem poder seguir assajant per a preparar futures actuacions.

  Videos de l'actuació:

  San Cristòfol:  https://youtu.be/55m5TCUnQIo

  Málaga tierra ideal:  https://youtu.be/6svMm_Qm6_U

   

   

 • Un any més, el poble de Benassal ens quedem sense poder fer l'habitual celebració al nostre patró Sant Cristòfol. Per això la banda i els Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc, volem fer un homenatge a aquest dilluns tan esperat per nosaltres, que esperem poder tornar a celebrar molt prompte.

  Visca Sant Cristòfol i visca el poble de Benassal !!!

  https://youtu.be/bJXh3PcLblY