Després de la suspensió del concert Perfecto Artola en 2020 degut a la pandèmia de la covid, aquest any 2021 es va celebrar novament arribant a l'edició número 28. 

Va tindre lloc el diumenge 29 d'agost durant les festes patronals. Este any degut a les inclemències climatològiques, va tindre lloc al pavelló cobert. Per primera vegada des de que es va instaurar aquest concert, no es podia celebrar al Pati d'en Palanques. 

 

La banda va preparar el concert amb la il.lusió de poder celebrar-lo novament este any. Les circunstàncies continuament canviants de la pandèmia no ho va ficar gens fàcil al no poder tindre continuïtat en els assajos. 

 

Els familiars de Perfecto Artola, encapçalats pel seu fill Perfecto Artola Tena, van vindre també aquest any des de Màlaga a Benassal per a presidir el concert des de les butaques d'autoritats i per a passar uns dies de festes patronals. 

 

Al programa del concert figurava el pasdoble del mestre Artola dedicat a Henri Bouché. L'homenatjat va acceptar la invitació de la banda i també va presidir el concert junt a la família Artola. Cal destacar que era la primera vegada que la banda de Benassal interpretava aquest pasdoble. Henri va agraïr el gest i va felicitar el director i músics per la interpretació. 

 

Consulta el programa en pdf. Article al periòdic Mediterráneo del 31/08/2021.  

 

Fotos del concert: