38é Certamen Provincial Diputació de Castelló.

p cp


Editat per la Diputació de Castelló en 2015.

 

1. DIVERTIMENTO de Juan Manuel Morales Sánchez (Obra obligada)

 

2. VALHALLA de Francisco Zacarés Fort (Obra libre)

 

 

 

 

p cp

La Diputació de Castelló ha editat el CD "34e Certamen Provincial de Bandes de Música" corresponent a l'any 2011 en el qual la banda de Benassal va aconseguir obtenir el primer premi i la menció d'honor en la tercera secció.

Al principi dit CD es va editar erròniament ja que no corresponien les pistes gravades amb l'índex de les obres descrit a la contraportada (no hi havia cap pista corresponent a la banda de Benassal). Després de reclamar aquesta circumstància es va reeditar el CD correctament.1. HISTORIA DE UN BANDOLERO de Teo Aparicio Barberán (9:38 minuts ; Obra obligada)
2. ASTROFISICA de Juán Gonzalo Gómez Deval (14:51 minuts ; Obra lliure)XXIX Certamen Provincial de Bandas de MusicaXXIX Certamen Provincial de Bandas de Música

Editado por la Diputación de Castellón en 2006.

Ja es troben disponibles a la fonoteca virtual del CIBM de València les gravacions de totes les obres que es van interpretar en les diferents seccions del certamen de 2009.

 

 

Els enregistraments de les tres peces interpretades per part de la Banda de Música Font d'en Segures al Palau de la Música de València el 4 de juliol de 2009 les podeu escoltar en aquest enllaç:

 

 

http://fonoteca.cibm-valencia.com/resultados-cibm.aspx?compositor=&banda=&director=sara&obra=&anyo=-1