• Després de reprendre recentment l'activitat dels assajos, ara celebrats al pavelló cobert per a poder respectar la normativa covid vigent de separació entre els músics, la banda es va preparar per a la festivitat de Sant Cristòfol.

  El diumenge día 23 de maig de 2021 va tindre lloc la missa major del sant patró i en acabar estava prevista l'actuació de la banda. Degut a la pluja persistent durant tot el matí, la banda va interpretar la marxa Sant Cristòfol del mestre Perfecto Artola a l'interior de l'església parroquial de Benassal.

  En acabar l'actuació a l'església va tindre lloc la benedicció dels cotxes i el repartiment de banderins per part dels majorals 2020/2021. La banda va actuar als porxos de la Mola i al vestíbul de l'edifici sociocultural de Benassal al no poder fer passacarrers degut a l'actual normativa sanitària.

  Cal destacar que 9 mesos després de l'última aparició en públic (festes patronals 2020) la banda tornava a actuar davant dels veïns.

  Esperem poder seguir assajant per a preparar futures actuacions.

  Videos de l'actuació:

  San Cristòfol:  https://youtu.be/55m5TCUnQIo

  Málaga tierra ideal:  https://youtu.be/6svMm_Qm6_U

   

   

 • Després de parèntesi de 2020 provocat pel coronavirus, aquest 2021 la banda tornava a celebrar el tradicional concert de nadal. Va tindre lloc el dissabte 18 de desembre al pavelló cobert de Benassal i va contar en la participació del cor d'alumnes de l'escola de música Absalom Celades de Benassal que va interpretar tres nadales tradicionals. 

  Aquest any com a novetat es va transmetre per primera vegada en directe el concert a les xarxes socials de la banda de Benassal Facebook i Instagram.  

  Consulta el programa del concert.

 • Un any més, el poble de Benassal ens quedem sense poder fer l'habitual celebració al nostre patró Sant Cristòfol. Per això la banda i els Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc, volem fer un homenatge a aquest dilluns tan esperat per nosaltres, que esperem poder tornar a celebrar molt prompte.

  Visca Sant Cristòfol i visca el poble de Benassal !!!

  https://youtu.be/bJXh3PcLblY

   

 • Després de la suspensió del concert Perfecto Artola en 2020 degut a la pandèmia de la covid, aquest any 2021 es va celebrar novament arribant a l'edició número 28. 

  Va tindre lloc el diumenge 29 d'agost durant les festes patronals. Este any degut a les inclemències climatològiques, va tindre lloc al pavelló cobert. Per primera vegada des de que es va instaurar aquest concert, no es podia celebrar al Pati d'en Palanques. 

   

  La banda va preparar el concert amb la il.lusió de poder celebrar-lo novament este any. Les circunstàncies continuament canviants de la pandèmia no ho va ficar gens fàcil al no poder tindre continuïtat en els assajos. 

   

  Els familiars de Perfecto Artola, encapçalats pel seu fill Perfecto Artola Tena, van vindre també aquest any des de Màlaga a Benassal per a presidir el concert des de les butaques d'autoritats i per a passar uns dies de festes patronals. 

   

  Al programa del concert figurava el pasdoble del mestre Artola dedicat a Henri Bouché. L'homenatjat va acceptar la invitació de la banda i també va presidir el concert junt a la família Artola. Cal destacar que era la primera vegada que la banda de Benassal interpretava aquest pasdoble. Henri va agraïr el gest i va felicitar el director i músics per la interpretació. 

   

  Consulta el programa en pdf. Article al periòdic Mediterráneo del 31/08/2021.  

   

  Fotos del concert: