La banda participarà el dissabte 15 d'agost a la XVII campanya d'intercanvis musicals que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Este any degut a la crisis del coronavirus, es realitzarà en format de cercavila a partir de les 19:00 hores pels carrers de Benassal amb l'única participació de la BMFES. 

 

Les autoritats sanitàries aconsellen a tots el aficionats que desitgen vore a la banda desfilar que ho facen des dels balcons o la porta de les seues cases i que no acompanyen als músics en la cercavila. Per part de la banda, els músics haurem de mantindre i respectar la distància de seguretat aconsellada.

 

VIDEOS:

CASTELL ALONSO TERCIO DE QUITES
JUANITO EL JARRI MALAGA TIERRA IDEAL

 

SENSACIONS DESPRÉS DE LA TORNADA A LA MÚSICA

Més de 6 mesos després de l'última actuació de la banda pels carrers de Benassal, els músics de la banda mos sentim molt agraïts per la bona acollida que vam tindre a la desfilada per part dels veïns i aficionats a la música que es van parar a escoltar-nos i ens van obsequiar en els seus aplaudiments. Va ser per a nosaltres un plaer poder tornar a fer música pels carrers de Benassal i sentir-nos novament músics de la banda.

Esperem poder torrnar a repetir l'experiència en breu!!!