El passat dia 24 de juny ens van arribar tristíssimes notícias des de Màlaga. Havia mort D. Perfecto Artola Tena, fill del mestre D. Perfecto Artola Prats. 

 

Des de la banda de Benassal volem donar el condol als seus fills i familiars i també recordar la figura de D. Perfecto Artola Tena. Assidu visitant de Benassal, no faltava cada any a la celebració del nostre patró Sant Cristòfol Tots els músics el recordem cada any presenciant la processó de la pujada a l'ermita de Sant Cristòfol des del balcó de la seua casa al carrer La Roda. Aquest any 2022 no el vam poder veure, cosa que ens va sorprendre i que una cosa "estranya" ens feia presagiar. 

 

També venia cada any a les festes patronals d'Agost i presidia el concert homenatge al seu pare D. Perfecto Artola Prats. En finalitzar el concert als membres de la banda ens agradava conversar amb ell per a escoltar les seues opinions sobre la interpretació de la banda i agraíem els seus savis consells. Se'ns va ha fer molt estrany no veure-ho en la primera fila d'autoritats i parlar amb ell. 

 

Gràcies Perfecto.

 

Perfecto al costat de Ricard Fortea, director de la banda de Benassal, en 2017 en el vestíbul del conservatori superior de música de Màlaga en finalitzar el concert homenatge al seu pare, Perfecte Artola Prats, en el 25 aniversari de la seua defunció