El passat dia 8 d'octubre de 2022 al pavelló cobert de Benassal es va celebrar un concert per part de la Banda de Música Font d'en Segures de Benassal i la Unió Musical Catinenca de Cati. Aquest concert estava emmarcat en la XIX Campanya de concerts d'intercanvis 2022 que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i és la segona part del concert-intercanvi celebrat per les mateixes bandes a la localitat de Cati el dia 6 d'agost de 2022. 

 

Com el dissabte que ve dia 15 d'octubre es celebrarà el Certamen Provincial de bandes de música de la Diputació de Castelló, la banda de Benassal va aprofitar aquest concert per a interpretar davant dels seus aficionats el programa amb el qual participarà en l'Auditori de Vall d'Uixó. Consulta el programa en pdf.

 

Recordem que l'Ajuntament de Benassal posa a la disposició dels socis i aficionats en general un autobús per a poder presenciar l'actuació de la banda de Benassal i resta de bandes participants en aquest certamen. Els interessats en apuntar-se a l'autobús poden fer-lo en les oficines de l'Ajuntament de Benassal. 

 

Pròximament més informació.