La banda de Benassal aconsegueix un meritori segon premi en la seva primera participació en tota la seva història en el XXXIII Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.
 

El jurat, presidit per la directora de l'IVM, Inmaculada Tomás, i integrat pels vocals Bernabé Sanchis Sanz, Pablo Anglés Galindo, Enrique Hernandis, Pilar Vañó Bacete i Frank de Vuyst, va atorgar les puntuacions que es refereixen a continuació:


Secció primera: Banda Simfònica L'Artesana de Catarroja (primer premi i menció d'honor: 352 punts), Unió Musical d'Agost (primer premi: 335,25 punts), Societat Unió Musical Sta. Cecília de Moncofa (segon premi: 310,25 punts).

Secció segona: SM de La Llosa de Ranes (primer premi i menció d'honor: 342, 75 punts), UM de Soneja (primer premi: 324,25 punts), Societat Musical L'Harmònica de Cox (primer premi: 322, 25 punts) .

Secció tercera: Agrupació Artístic Musical Santa Bàrbara de Piles (primer premi amb menció d'honor: 344 punts), Unió Musical del Fondó de les Neus (segon premi, amb 312,50 punts), Banda de Música Font d'En Segures de Benassal (segon premi, amb 305, 25 punts).
Secció quarta: SIM Romanense (primer premi i menció d'honor, amb 328, 50 punts), Associació Música Jove de Benimaclet (segon premi, amb 303, 75 punts), SM de Geldo (segon premi, amb 286, 50 punts). La banda guanyadora de la secció quarta, que celebra aquest any el seu vigesimoquinto aniversari, concorria per primera vegada a un concurs.


 

Consulta el programa.

 

x1 x2 x3 x4

 

La banda quiere agradecer el apoyo mostrado por todos los socios y seguidores desplazados hasta Cheste para apoyarla en este importante reto. GRACIAS