La banda de música està actualment assajant i preparant les seues pròximes actuacions per als dies 19 i 20 de març de 2022.

 

La primera serà el dissabte dia 19. La banda es desplaçarà fins a Benicarló per a participar en les festes de falles que tradicionalment se celebren en aquesta localitat del Baix Maestrat. Es tracta de la primera vegada que actuarà en aquesta localitat i en aquestes festes. Participarà en la desfilada de la “ofrena” i acompanyarà als components de la falla “Els Cremats”

 

Aquest mateix dissabte, però ja a la vesprada, els músics es desplaçaran fins a Castelló per a desfilar en la cavalcada del pregó de les festes de la Magdalena. Els membres de la representació de Benassal comptaran amb el suport d'uns quants músics de la banda que interpretaran el tradicional ball plà i jotes de Benassal pels carrers de Castelló.

 

L'última de les actuacions d'aquest intens cap de setmana, una altra vegada amb la banda al complet, serà el diumenge dia 20 també a Castelló. Com ja realitzava els últims anys, la banda participarà novament en la desfilada de gaiates de les festes de la magdalena acompanyant a la gaiata 19 “La Cultural”.

 

Una vegada finalitzat aquest cicle d'actes, continuarem assajant per a preparar el concert de primavera a celebrar durant el cap de setmana de Pasqua.

 

Pròximament mes informació en aquesta web.