Després de preparar les tres actuacions per als dies 19 i 20 de març, el mal temps va provocar la suspensió de dues d'elles. Solament una va poder celebrar-se i als pocs minuts de començar també va quedar suspesa. 

El dia va començar amenaçador de pluges el dissabte 19 a tota la província de Castelló. Els membres de la banda vam quedar pel matí a la casa de la música per a traslladar-nos fins a Benicarló on teníem prevista la primera actuació de les tres previstes. Mitja hora abans d'eixir de Benassal ens va arribar la telefonada dels membres de la falla "Els Cremats" de Benicarló per a indicar-nos que quedava suspesa l'ofrena prevista per a les 12 hores. Finalment aquest acte es va celebrar a la vesprada però la majoria de les bandes contractades per a actuar al matí, també la de Benassal, no ens podíem quedar a Benicarló ja que teníem una altra actuació compromesa per a la vesprada, en el nostre cas a Castelló. 

Novament a la vesprada, abans de començar el Pregó de les festes de la Magdalena a Castelló, ens va arribar l'avís que quedava suspés també per la pluja. Encara que alguns membres de la banda ja estàvem a Castelló, els que encara es trobaven a Benassal es van estalviar haver de realitzar el desplaçament per a res.

Des de la banda volem agrair i recomanar als organitzadors que avisen amb suficient antelació les suspensions d'actes perquè d'aquesta manera eviten desplaçaments i molèsties. Resulta bastant frustrant haver d'estar abans de l'inici d'una actuació esperant i esperant per al final no poder actuar. 

El diumenge 20 teníem prevista l'última actuació, la desfilada de les gaiatas a Castelló. Els músics ens vam reunir en el punt de trobada al Carrer Sant Roc de Castelló i, després d'esperar aproximadament 30 minuts, va començar la desfilada. Als pocs minuts de l'inici ens va sorprendre la pluja a tots els participants i les bandes participants vam haver d'abandonar la desfilada degut a la intensa pluja que queia.

D'aquesta manera va acabar "l'intens" cap de setmana d'actuacions de la banda. De les tres que teníem compromeses, només es va poder celebrar una d'elles i poc després de començar també va quedar suspesa per la pluja. Esperem tindre mes sort en les pròximes intervencions.